Detalji teške nesreće kod Siska: mladić (22) pretjecao kolonu pa frontalno udario u auto iz suprotnog smjera, poginuo je

Ozlijeđeni putnici iz auta i vozač u drugom vozilu

FOTO: Sasa Miljevic/PIXSELL /Ilustracija

Sinoć oko 20 sati u mjestu Petrinjci na području Sunje dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba. Policija je obavila očevid.

Utvrdili su da je 22-godišnji bosanskohercegovački državljanin vozio automobil slovenskih nacionalnih oznaka. Putnici u vozilu bili su 47-godišnjak i 21-godišnjak, također državljani Bosne i Hercegovine.

Vozač je krenuo u pretjecanje kolone i prešao na suprotnu prometnu traku. Došlo je do sudara s automobilom sisačkih registracija koji je iz suprotnog smjera vozila 27-godišnjakinja.

Automobili odbačeni u odvodni kanal

Od siline udarca oba vozila su odbačena u odvodni kanal. U prometnoj nesreći 22-godišnjak je smrtno stradao, a njegovo tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija.

Putnici iz vozila i vozačica su prevezeni u sisačku opću bolnicu gdje su 47-godišnjaku okvalificirane teže tjelesne ozljede, a 21-godišnjaku i 27-godišnjoj vozačici lakše tjelesne ozljede.

Policija nadležnom državnom odvjetništvu u Sisku dostavlja izvješće.