Tip u Rijeci vozio s tri promila u krvi pa se nekim čudom slupao. Policiju pokušao zavarati kartonima umjesto registracije

Vozio je bez vozačke, a policiji napuhao 3,02 promila

18.03.2023., Rijeka - Od 22h sve pristupne ceste u uzi centar Rijeke koje su u crvenoj zoni zbog uklanjanja zaostale protubrodske mine iz Drugog svjetskog rata pronadjene u Luci Rijeka, zatvorene su za sav promet. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL/Ilustracija

U ponedjeljak oko 18:30 u centru Rijeke, u Ciottinoj ulici, dogodila se prometna nesreća koju je skrivio 46-godišnji hrvatski državljanin. On je vozio automobil na kojemu nisu bile registracijske oznake već je na njihovo mjesto postavio kartonske oznake, javlja policija.

Vozio pijan, bez vozačke

Nakon prometne nesreće napuhao je 3,02 promila. Policija je utvrdila da vozi odjavljeni automobil kojemu je isteklo važenje prometne dozvole. Ni tu nije kraj prekršajima jer je 46-godišnjak za volanom bio bez važeće vozačke dozvole. Priveden je na kriminalističko istraživanje.

Policija protiv njega zbog krivotvorenja isprave podnosi nadležnom državnom odvjetništvu kaznenu prijavu, a zbog izazivanja prometne nesreće i niza prometnih prekršaja nadležnom općinskom sudu optužni prijedlog s predloženom novčanom kaznom od 5850 eura.