Autom udario dijete koje je na romobilu u Kutini prelazilo zebru. Mališan je preminuo u bolnici

Dijete je izgubilo borbu za život tijekom jučerašnjeg dana

19.04.2018., Bjelovar, Stefanje - U sredistu Stefanja ispred Osnovne skole, automobil je naletio na dvije djevojcice na pjesackom prijelazu, a od siline udarca obje su ozlijedjene prevezli u bjelovarsku bolnicu. Policijski ocevid je u tijeku. rPhoto: Damir Spehar/PIXSELL
FOTO: Ilustracija/Damir Spehar/PIXSELL

Dijete koje je prošli tjedan teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći na kutinskom području podleglo je ozljedama, potvrđeno je Telegramu iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

“Dobili smo informaciju da je tijekom jučerašnjeg dana dijete umrlo u bolnici”, rekli su nam iz policije, ne otkrivajući niti spol niti dob djeteta. 24 sata piše da je riječ o dječaku.

Dijete nije imalo kacigu

Tragična nesreća dogodila se prošloga četvrtka oko 7 sati u mjestu Stupovača. Do nesreće je došlo kada je 24-godišnjak upravljao automobilom bjelovarske registracije te je dolaskom do raskrižja, uslijed neprilagođene brzine udario u dijete koje je u tom trenutku prelazilo preko obilježenog pješačkog prijelaza.

Preminulo dijete vozilo je električni romobil bez kacige. Prevezeno je na Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu, ali napori liječnika nisu bili dostatni da mu spase život.