Tragičan kraj velike potrage za djevojčicom iz Skoplja. Policija objavila detalje, ubijena je ubrzo nakon nestanka

Za 14-godišnjakinjom iz Skoplja tragao je i Interpol.

FOTO: AFP

Cijela regija, uključujući i Interpol, tragala je proteklih dana za 14-godišnjom Vanjom iz Skoplja, koja je nestala 27. studenoga na putu do škole. Nažalost, danas je objavljeno da priča ima tragičan kraj.

Policija Sjeverne Makedonije izvijestila je da je u blizini glavnoga grada pronađeno njezino tijelo.

Petero osumnjičenih

Za nestanak djevojčice osumnjičeno je pet osoba. Kako pišu lokalni mediji, troje je pritvoreno, jedna osoba nije u zemlji, a jedna se nalazi u policijskoj stanici.

Policija je prije pronalaska tijela djevojčice pronašla i izgorjelo vozilo marke Citroen. Nakon vještačenja pronađeni su materijalni dokazi koji potvrđuju umiješanost jednog od osumnjičenih, prenosi Nova.rs.

Još jedna mrtva osoba

Utvrđeno je i da je Vanja tim autom oteta ispred svoje kuće. Ubijena je ubrzo nakon toga, istog dana oko 10 sati ujutro. U blizini njezina tijela pronađena je još jedna mrtva osoba u dobi od 74 godine. Istražitelji sumnjaju da su oba ubojstva počinili isti ljudi te da je motiv koristoljublje, piše 24info.

Javni tužitelji obavili su očevid na dvjema lokacijama na kojima su pronađena tijela nestalih i izdali naloge za obdukciju. Ističu i da su, suprotno nekim nagađanjima i dezinformacijama, svi osumnjičenici makedonske nacionalnosti.