U nesreći na Mostu slobode u Zagrebu ozlijeđene 4 osobe. Skrivio je 27-godišnjak opasnim manevrom

Mladić je naletio na dva vozila

FOTO: Čitatelj

U prometnoj nesreći koja se jučer oko 9:30 dogodila na zagrebačkom Mostu slobode, oštećena su tri automobila, a ozlijeđene četiri osobe, izvijestila je PU zagrebačka.

U nesreći su sudjelovala tri automobila, a skrivio ju je 27-godišnji vozač. On je, kako javlja policija, u automobilu šibenskih registracija vozio u smjeru sjevera, a dolaskom do mjesta 500 metara nakon raskrižja s Ulicom Joszefa Antalla, odnosno na Most slobode, krenuo se prestrojavati.

Naletio na dva vozila

Vozač se nije uvjerio da se može prestrojiti na siguran način te je naletio na kamion Man zagrebačkih registracija, kojemu je bilo pridodano priključno vozilo, a kojim je upravljao 50-godišnjak.

Uslijed naleta osobni se automobil mladića nastavio nekontrolirano kretati u smjeru sjeverozapada po desnoj, potom i lijevoj prometnoj traci, namijenjenoj kretanju vozila iz suprotnog smjera te je naletio na osobni automobil marke VW Passat kojim je upravljao 32-godišnjak.

Četvero ozlijeđenih

U prometnoj nesreći 27-godišnjak je ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, dok su 30-godišnjakinja i dvije maloljetne osobe, putnici iz osobnog automobila marke VW Passat zagrebačkih registarskih oznaka, lakše ozlijeđeni i liječnička pomoć pružena im je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.