Učiteljica Dolezal dobila otkaz u školi zbog profila na stranici za odrasle. Objavila stotine eksplicitnih snimki i fotografija

Dolezal se godinama izjašnjavala kao crnkinja, kasnije je promijenila ime u Nkechi Diallo

Rachel Dolezal
FOTO: Screenshot/X

Učiteljica iz Arizone ranije poznata kao Rachel Dolezal, dobila je otkaz u školi nakon što je procurio sadržaj s njezinog korisničkog računa na stranici za odrasle OnlyFans. Dolezal je 2016. promijenila ime u Nkechi Diallo. Predavala je u osnovnoj školi u Arizoni od kolovoza 2023.

Otkaz je dobila ovaj tjedan, nakon što je školi stigla dojava o njezinom korisničkom računu na OnlyFansu. “Postovi na njemu su u suprotnosti s politikom naše škole o korištenju društvenih medija od strane zaposlenih i našom etikom”, rekla je ravnateljica škole Julie Farbarik.

Korisnički račun na OnlyFansu je bio povezan s javnim profilom učiteljice na Instagramu. “Tek jučer smo saznali za postove Nkechi Diallo na društvenoj mreži OnlyFans”, dodala je Farbarik i istaknula da Dolezal više nije zaposlena u školskom okrugu grada Catalina Foothills.

Poznata po kontroverzama oko rasnog identiteta

Diallo (Dolezal) je postala poznata u javnosti po kontroverzama oko njezina rasnog identiteta. Godinama se izjašnjavala kao crnkinja iako je podrijetlom od bijelaca.

Bila je i na čelu lokalnog ogranka Nacionalne udruge za napredak obojenih ljudi (NAACP) prije nego što su njezini roditelji javno otkrili da je bjelkinja. Tada je dobila otkaz na mjestu predavača afričkih studija na Sveučilištu Istočni Washington.

Dok je bila u potrazi za drugim poslom otvorila je korisnički račun na OnlyFansu, piše The Guardian.

Rachel Dolezal
Rachel Dolezal
Screenshot/X

Objavila stotine videosnimki i fotografija

U narednim godinama, tamo je objavila 600 postova i stotine videozapisa i fotografija za odrasle. Diallo (Dolezal) nije prva učiteljica koja je dobila ili dala otkaz zbog OnlyFansa.

Prosječna plaća učitelja u SAD-u je cca 62.000 eura, no 40 posto zaposlenih zarađuje manje od 23.300 eura. OnlyFans je stranica sa sadržajem za odrasle koja se temelji na pretplati, a njezina popularnost eksplodirala je tijekom pandemije.

Stranica sada ima oko 3 milijuna korisnika. Prosječni korisnik za svoj sadržaj zarađuje oko 140 eura mjesečno. Popularniji korisnici u godini mogu zaraditi i više milijuna eura.