Uhićen vozač koji je usmrtio dvije sestre kod Klisa. Zaključao se u kuću, policija morala provaliti

Nakon sudara je izašao iz vozila, a kada je vidio što se dogodilo, pobjegao je u kuću i zaključao se

17.10.2023., Prugovo - Dvije su osobe poginule, a jedna je ozlijedjena u Prugovu gdje su se u utorak navecer sudarila dva osobna automobila i kombi. Photo: Zvonimir Barisin/PIXSELL
FOTO: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Policija je pronašla vozača odgovornog za prometnu nesreću u Prugovu u kojoj su poginule dvije sestre, javlja Dalmatinski portal.

Radi se o mještaninu iz Prugova koji je Mercedesom udario njihovo vozilo. Potom je izašao iz vozila, a kada je vidio što se dogodilo, pobjegao je u kuću i zaključao se. Policija je morala probiti ulazna vrata kako bi ušla i uhitila ga, piše lokalni portal i dodaje da je muškarac hospitaliziran.

Kada ga puste iz bolnice provest će se kriminalističko istraživanje.

Photo: Zvonimir Barisin/PIXSELL Zvonimir Barisin/PIXSELL

Policija tražila očevice

Dalmacija News neslužbeno doznaje da je nesreću izazvao vozač kombija marke Mercedes Vito, kada je udario u vozilo Fiat, a koje je u naglom kretanju naletjelo na vozilo marke Dacia iz suprotnog smjera. Život su, piše portal, izgubile sestre u dobi od 36 i 55 godina života.

Splitska policija jučer je objavila da su u nesreći su sudjelovala dva osobna i jedno kombi vozilo. Poručili su kako traže očevice sudara i mole građane da im se jave.

“Večeras, 17. listopada, nešto poslije 20 sati na DC 56 u mjestu Prugovo došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna i jedno kombi vozilo. Dvije osobe su smrtno stradale dok je jedna osoba vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u bolnicu”, priopćili su sinoć iz policije.

Photo: Zvonimir Barisin/PIXSELL Zvonimir Barisin/PIXSELL