Umirovljeni zaposlenik ZTC-a u Velikoj Gorici ubio suprugu i majku pa počinio samoubojstvo

Dva tijela pronađena su u kući u neposrednoj blizini trgovine u kojoj je muškarac ubio ženu

29.12.2023.,Velika Gorica - U Velikoj Gorici nesto iza 10 sati dogodio se strasan zlocin. Muskarac je puskom ubio zenu i pobjegao. Na terenu je bio velik broj policajaca i pripadnila ATJ Lucko koji su trazili pocinitelja koji je ubrzo pocinio samoubojstvo. Nakknadno je ustabovljeno da je prethodno ubio jos jednu zensku osobu, Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Muškarac iz Velike Gorice, koji je jutros u trgovini ubio ženu, presudio je i starijoj članici obitelji i zatim počinio samoubojstvo, javila je zagrebačka policija. Pretpostavlja se da je nakon supruge ubio svoju majku.

Policija je priopćila da je oko 11:20 locirala muškarca u kući u neposrednoj blizini mjesta prvog ubojstva. Ulaskom u kuću su pronađena tijela starije ženske osobe i čovjeka za kojeg se sumnja da je počinio dva ubojstva.

Kako Jutarnji doznaje, Z. D. je umirovljena osoba koja je do prije tri godine radila kao mehaničar u Zrakoplovnom tehničkom centru u Velikoj Gorici.

Žena bježala ulicom od njega

Prema prvim podacima on je u petak oko 10 sati puškom ubio svoju suprugu u cvjećarnici u koju je pobjegla nedaleko od njihove obiteljske kuće u Zagrebačkoj ulici. Nakon bijega s mjesta zločina zatvorio se u svoju kuću koju je okružila interventna i specijalna policija i u kojoj je kasnije pronađeno njegovo i tijelo njegove majke.

Neslužbeno se doznaje da policija ranije nije imala postupanja u toj obitelji.