Video. Eksplodirala obiteljska kuća, snimka je jeziva. 'Ostao je zabarikadiran unutra'

Pristižu snimke silovite eksplozije

FOTO: AFP

Sinoć je u Arlingtonu, Virginiji, snažna eksplozija potpuno uništila obiteljsku kuću. Do eksplozije je došlo u vrijeme kad je policija pokušavala provesti nalog o pretrazi. U tom je trenutku u kući bio čovjek zbog kojeg je policija i izašla na teren. Nakon što je došlo do eksplozije evakuirano je i nekoliko obližnjih kuća, javlja CNN.

Policija trenutno istražuje što se dogodilo. Ono što se zasad zna jest da je muškarac u kući ranije tog dana ispalio nekoliko signalnih raketa. Glasnogovornica policije okruga Arlington Ashley Savage kazala je da su policajci na teren izašli nakon dojave o pucnjavi u kući.

Na terenu su doznali da je osumnjičeni iz svoje kuće u dvorište ispalio 30 do 40 signalnih raketa. “Policija je pribavila nalog za pretragom kuće i pokušala kontaktirati osumnjičenog preko telefona i megafona. No osumnjičeni nije reagirao i ostao je zabarikadiran.”

Silovita eksplozija kuće

Kada je policajac krenuo prema da bi proveo nalog o pretrazi, muškarac je zapucao na njih. Vjeruje se da je pucao iz vatrenog oružja. Malo kasnije kuća je eksplodirala. Snimke s društvenih mreža otkrivaju da je eksplozija bila silovita.

Ozlijeđeno je troje policajaca, a policija još nije službeno izvijestila je li osumnjičeni koji je bio u kući u vrijeme eksplozije preživio ili ne.

Također, nije poznato je li u kući osim njega bilo još ljudi. Vatrogasci su požar gasili dva sata, a ljudi će se u susjedne kuće moći vratiti čim službe procijene da opasnosti više nema.