Video. Izlaze novi detalji lude potjere po Zagrebu. Kolona policijskih auta lovila mladića još iz Sesveta, a sve to zbog tablica

Zagrebačka policija još nije objavila službeno priopćenje o detaljima potjere

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Instagram
FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL/Instagram

U utorak navečer desetak policijskih automobila pod rotirkama je kroz Zagreb lovilo vozača u crvenoj Ford Fiesti. Potjera je završila kod Sky Officea u kvartu Rudeš, nakon što se vozač u bijegu razbio i izletio s ceste. Policajci su u potjeru za njim krenuli iz Sesveta jer se mladi vozač vozio u neregistriranom vozilu bez tablica, piše 24sata.

Ispred mjesta gdje je završila potjera vidljivi su tragovi kočenja, ulja, pijeska i stakla. Vozač V.D.K. (27) je nakon uhićenja prebačen u bolnicu.

Foto: Luka stanzl/PIXSELL Luka stanzl/PIXSELL
Foto: Luka stanzl/PIXSELL Luka stanzl/PIXSELL

Počeo pomahnitalo bježati

Naime, sve je počelo sa standardnom kontrolom prometa u Sesvetama oko 21:45 sati kada su policajci pokušali zaustaviti osobni automobil bez registracija, piše Jutarnji list. Nakon neuspjelog pokušaja legitimiranja, vozač u crvenoj Fiesti ignorirao je upozorenja policajaca i počeo bježati.

Foto: Luka stanzl/PIXSELL Luka stanzl/PIXSELL

Udario je po gasu preko zaobilaznice i zatim po Zagrebačkoj aveniji. Krivudao je po cesti i tražio način kako će pobjeći policajcima, ali za njim je počelo voziti sve više i više policijskih vozila. Nakon 20-ak minuta jurnjave uhićen je kod Sky Towera, doznaje Jutarnji list.

Osim Ford Fieste u jurnjavi je oštećeno i jedno policijsko vozilo, ali i prometni znakovi. Zagrebačka policija još nije objavila službeno priopćenje o detaljima potjere u kojoj se pretpostavlja da je sudjelovalo oko 10 policijskih vozila. Iz policije su sinoć potvrdili samo da je bilo određenih postupanja u prometu.

Foto: Luka stanzl/PIXSELL Luka stanzl/PIXSELL
Foto: Luka stanzl/PIXSELL Luka stanzl/PIXSELL