Video: Julia Louis-Dreyfus, čuvena Elaine iz Seinfelda, hvali hrvatsku redateljicu Dainu O. Pusić

Poznata glumica ima glavnu ulogu u njezinom filmu

FOTO: Twitter

Hrvatska redateljica Daina O. Pusić (36), koja živi i radi u Londonu, režirala je svoj prvi dugometražni film s holivudskom zvijezdom Julijom Louis-Dreyfus u glavnoj ulozi. Film je premijerno prikazan krajem kolovoza na 50. izdanju filmskog festivala Telluride, a ovih dana i na BFI London Film Festivalu.

Ponosna majka redateljice je političarka i bivša ministrica Vesna Pusić, koja je na Twitteru objavila video u kojem Louis-Dreyfus hvali suradnju s Dainaom.

“Bilo je divno raditi s Dainaom. Ona zna što želi, draga je, brižna i ima puno toga za reći kao umjetnica”, kazala je novinarima na crvenom tepihu glumica najpoznatija po ulozi Elaine iz Seinfelda.

Ponosna Vesna Pusić

“Ne mogu biti ponosnija”, napisala je Vesna Pusić uz video.

Inače, dugometražni prvijenac redateljice Daina O. Pusić govori o tinejdžerici (Lola Petticrew) koju je za krevet prikovala bolest, a njezina majka (Julia Louis-Dreyfus) odbija prihvatiti novonastalu situaciju. Potom u njihov život ulazi jedno nadnaravno biće. Film je svojevrsna bajka za odrasle o načinu na koji živimo i odlučujemo umrijeti.