Video. Kamere uhvatile djelić razgovora Anušića i Milanovića: 'Nažalost, najveći klošar'

Kada su odradili službeni dio, zajedno su rekli da neće davati izjave i nastavili razgovor na piću

Screeenshot: Nova TV
FOTO: Screeenshot: Nova TV

Predsjednik Zoran Milanović i ministar obrane Ivan Anušić u četvrtak su imali prvi službeni susret otkad je Anušić postao ministar. Cijelo su vrijeme prijateljski razgovarali, a kamere Nove TV uhvatile su jedan dio njihova razgovora.

Na snimci se može čuti Milanovića kako kaže: “Nažalost, najveći klošar.” A Anušić mu uz smiješak odgovara: “A to je tako.” “Al’ tad je bio… Tad se baš skupljao ološ”, odgovorio mu je Milanović.

Kamere, nažalost, nisu snimile o kome su točno novi ministar i predsjednik govorili i tko je po Milanovićevom mišljenju “najveći klošar”.

Prvi susret

Rukovali se, pozdravili, zajedno se fotografirali i otišli na piće. Upravo je ovako izgledao susret predsjednika Republike i novog ministra obrane. Međusobno puni poštovanja, no – Sabina Tandara Knezović primijetila je da su nekoga ipak nazvali klošarom.

Posted by DNEVNIK.hr on Thursday, November 23, 2023

Podijelili činove i otišli na piće

Prvi službeni susret imali su jučer na Hrvatskom vojnom učilištu, obojica su sudjelovali na promociji novih časnika. Zajedno su dodijelili časničke činove zdravstvene službe.

Zajedno su se fotografirali, a fotografija je objavljena i u MORH-ovu priopćenju uz predsjednikovu izjavu, što je velika promjena kad se prisjetimo kakav su odnos imali Milanović i bivši ministar obrane Mario Banožić.

Kada su odradili službeni dio, zajedno su rekli da neće davati izjave i nastavili razgovor na piću, javlja novinarka Nove TV.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL Goran Stanzl/PIXSELL