Video. U Zagrebu u promet pušten novi elipsasti rotor, pogledajte kako funkcionira: 'Koštao je 45.000 eura'

Iz Grada kažu kako se u neposrednoj blizini planira i uređenje autobusnih stajališta s peronima

FOTO: Grad Zagreb

Grad Zagreb objavio je danas kako je na raskrižju Ulice Hrgovići i Jarunske ulice u promet pušten novi elipsasti minirotor. Dodaju kako je rotor ondje postavljen s ciljem smirivanja prometa i povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu.

Iz Grada kažu kako se u neposrednoj blizini planira uređenje autobusnih stajališta s peronima.

Radovi vrijedni 45.000 eura

“Skrećemo pozornost da je na raskrižju Jarunske ulice i Ulice Augusta Piazze također nedavno u promet pušten minirotor. Uspostavom suvremenih prometnih rješenja umjesto uzdignutih ploha osigurava se učinkovito smirivanje prometa bez negativnih posljedica koje uzdignute plohe sa sobom povlače”, uvjeravaju iz Grada Zagreba.

Radovi na elipsastom rotoru vrijedni su oko 45.000 eura, i završeni su 8. ožujka.

NOVI MINIROTOR NA RASKRIŽJU UL. HRGOVIĆI I JARUNSKE

[NOVI MINIROTOR NA RASKRIŽJU UL. HRGOVIĆI I JARUNSKE] S ciljem smirivanja prometa i povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu, na raskrižju Ulice Hrgovići i Jarunske ulice u promet je pušten novi elipsasti minirotor. 👏U neposrednoj blizini planira se uređenje autobusnih stajališta s peronima, te također skrećemo pozornost da je na raskrižju Jarunske ulice i ulice Augusta Piazze također nedavno u promet pušten minirotor. Uspostavom suvremenih prometnih rješenja umjesto uzdignutih ploha osigurava se učinkovito smirivanje prometa bez negativnih posljedica koje uzdignute plohe sa sobom povlače.Radovi na elipsastom rotoru vrijedni su oko 45.000 eura, i završeni su 8. ožujka.

Posted by Grad Zagreb on Saturday, March 9, 2024