Onaj tata koji piše urnebesne ispričnice za klince, sada je napisao i genijalne upute za dadilju

Seth je svojim odličnim smislom za humor ukratko objasnio dadilji što je čeka

FOTO: latenotes/Instagram

Nedavno smo pisali o tati iz savezne države Utah, koji svojim klincima piše urnebesne ispričnice kad zakasne u školu, a on je ponovno oduševio internet, nakon što je fotografija njegovog pisma za dadilju njegovih klinaca postala viralna.

Naime, Seth King otac je čak petero klinaca, Isabelle (15), Carsona (13), Sophie (10), Nolana (6) i Liama (3), s kojima često vrlo teško izlazi na kraj, jer neprestano stvaraju razne nepodopštine.

Stoga je njihovoj budućoj dadilji odlučio napisati još jedno od svojih genijalnih pisama, u kojem joj je dao upute kako bi se trebala ponašati s njegovim klincima te je unaprijed upozorio u što se točno upušta. Upoznao ju je sa svakim od klinaca posebno, a u sklopu ovih uputa, stavio je i njihove fotografije.

“Hvala ti što si se odlučila brinuti za naše gremline… ovaj, djecu. Ovo je nekoliko stvari koje moraš znati”

12285733_10201497899526371_1674904236_n

“Isabella je približno tvojih godina, stoga tvoje prisustvo ugrožava njen alfa položaj među ostalim klincima. Nemoj uspostavljati direktan kontakt očima. Očekuj neposlušnost i neprestano nervozno uzdisanje.

Carson će naći gotovo bilo kakvu ispriku da ti pokaže svih svojih dvanaest trbušnih mišića i to će uvijek biti “slučajno” te će zahtijevati skidanje majice…jer je po njoj prosuo hranu ili mu se zapalila. Vjeruje kako je njegov “whip and nae nae” ples rješenje za većinu problema i neprestano si prstima prolazi kroz kosu. Ispričavamo se na njegovoj adolescenciji. Nemoj mu dati broj svog mobitela.

Upoznao ju je i sa svoje troje mlađe djece

12285583_10201497899566372_1805495494_n

“Sophia je DIVNA pomagačica, ali svakako ostani na njenoj strani. Postala je izuzetno vješta u vezanju čvorova i tehnikama mučenja na niskim razinama. Nedavno je, jer ju je prošla dadilja naljutila, izvadila sve baterije iz protupožarnih alarma i zamijenila ih starim baterijama. Kad smo stigli kući, pronašli smo Sophiu kako se manijakalno smije ostalima, koji su ležali zgrčeni na podu, držeći se za uši… “kakav horor, kakvi zvukovi!!” Također, naučila je i plakati na zapovijed… pa, nazovimo je onda ipak ZASTRAŠUJUĆOM pomagačicom.

Nolan će te svojim šarmom katapultirati na kraj Zemlje. Prošla dadilja, nakon što je dobila plaću, brzo se okrenula prema Nolanu i dala mu svaki novčić. I to je učinila s voljom i veseljem. Razina emocionalne manipulacije za koju je sposoban može se opisati kao kombinacija neodoljivih moći bebe crvene pande, Ryana Goslinga u filmu Sjećanje na Titane i osam onih kratkonogih mačića. Nemoj se osjećati loše kad te šarmira, ali molim te uzmi svoj zasluženi novac.

Liam ima tri godine i još uvijek nosi pelene…i to je za njegove roditelje užasno sramotno priznanje. Jednom do dva puta dnevno će nestati i otići ukrasiti svoje donje rublje. Ako počne smrdjeti kao da si pored TOI TOI WC-a, koji nisu očišćeni pet dana, nakon što su “odradili svoje” na temperaturi od 110 stupnjeva, znači da je imao nezgodu. Ima puno snažnija crijeva nego što bi se za njegove godine pretpostavilo. Unaprijed se ispričavamo.

To je, uglavnom, to. Ako bude kakvih problema, nazovi me na moj broj mobitela. Oni su stvarno divna djeca. Hvala ti za ovo! Puno zagrljaja od Setha i Angie King.