Curica je jutros u ZET-ovom busu izgubila najdražeg plišanog vuka. Mama ga očajnički pokušava naći

Malena se inače ne odvaja od njega, a posljednja dva tjedna još se više vezala za plišanca

ZADNJA IZMJENA: lis 20, 2020
Foto: Privatni album

Malena Aurora, djevojčica stara dvije i pol godine, jutros je izgubila svog najdražeg plišanca, sivog vuka. Njezina mama Megi sada ga očajnički traži preko Facebooka. Post je objavila u kvartovskoj grupi (Savski gaj) u nadi da će ga vidjeti netko tko je našao vuka.

“Danas je dan jabuka, pa je gospodična nosila vrećicu s jabukama i vuka. Ušle smo u Savskom gaju XII u bus 222, izašle kod Muzeja suvremene umjetnosti, da presjednemo na drugi bus. Minutu kasnije počela je govoriti ‘van,vav’ i tražiti vuka oko klupice. Uskoro su joj suze navrle na oči. Izgleda da joj je vuk ispao u busu”, priča nam mama Megi Horak Orlić.

Mama u kvartovskoj grupi traži vuka screenshot Facebook

Netko ga je uzeo

Mama je Auroru nekako smirila dok su stigle do vrtića te joj je rekla da će dobiti vuka kad bude gotova s vrtićem. Čim ju je ostavila tetama nazvala je ZET-ovu službu za nađene stvari. Od tamo je zaposlenica odmah zvala u spremište te je vozač pregledao bus, ali vuka nije našao. Netko ga je našao i uzeo.

Djevojčica vuka ima već pola godina. Dobila ga je za uspomenu kad je prvi put pojstila Zoološki vrt. “Ulazeći u dućan smo joj rekli da može odabrati jednu stvar koju moramo dati teti da naplati. Dala sam joj crvenu pandu, koju je nosila dok je razgledavala po suvenirnici, ali kada je vidjela vuka ostavila je pandu, uzela vuka i otrčala s njime teti na blagajnu”, govori nam Horak Orlić i dodaje:

“Od tada kuda god idemo on ide s nama, spava s njim, a ovaj mjesec smo preselili s jedne strane grada na drugu i to joj je bilo dosta stresno. Zbog toga ga i zadnja dva tjedna stalno nosi u vrtić, to je njezin Vav, vav”.

Vuk kojeg traže Privatni album

Nada se da će ga dobiti nazad

Mama nam je ispričala kako će Aurori morati reći da je vuk otišao u šetnju ili nešto slično ako ga ne nađe dok se ona vrati iz vrtića. “Sigurno će ga tražiti. Ako ga ne nađemo, morat ćemo po novog, ako ih uopće još ima”, kaže nam gospođa potišteno. No, bili bi presretni kada bi najdražeg vuka dobili natrag.

“Puno bi nam značilo pošto sam u rujnu dobila otkaz nakon četiri godine rada u istoj tvrtki. Sada smo na jednoj plaći. I njoj će puno značiti da opet zagrli svog Vav vava. Važan mi je samo njezin osmijeh”, kaže nam gospođa na kraju. Onaj tko je vuka uzeo može joj se javiti putem Facebooka.

Željka Orešković
Telegram autor
1324 članka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program