Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Život

Da ne ispadne da prozivamo samo Bandića, evo i zgodne crtice iz Kaštela. Ovo je fotka jedne od tamošnjih ulica

Fotografija se pojavila na Twitteru, pokazuje nekoliko metara ulice s 20 šahtova

FOTO: Krešimir Blažev/Twitter

Na Twitteru se prije nekih sat vremena pojavila fotografija koja izgleda toliko sumanuto, da je lako posumnjati u njezinu autentičnost. No, Krešimir Blažev, čovjek koji ju je objavio, kaže da je snimljena u Kaštel Novom i da je posve autentična.

Na fotografiji možete vidjeti jednu malu uličicu, u kojoj je pod doslovno prekriven šahtovima. Samo na ovom malom dijelu koji možemo vidjeti prebrojali smo ih dvadeset. I hej, radi se o tek nekoliko metara puta.

Tvrdi da nije photoshop

Iako u ovom konkretnom slučaju ne znamo sve detalje, a Blažev kaže da ne zna o kojoj se ulici radi, već samo da je prizor snimljen u Kaštel Novom, nije isključeno da se zapravo radi o Kaštel Štafiliću, za koji se svojedobno pisalo da ima ulicu s 118 različitih šahtova: za vodu, kanalizaciju, telefone te još nekoliko odvoda za oborine. Kako god bilo, priznat ćete da je ovo u rangu s ludostima iz Zagreba, na koje smo, nažalost, već navikli.


Novo! U međuvremenu nam se javio i gospodin koji nam je poslao video snimljen u spomenutoj ulici. Ovako na videu cijela stvar izgleda još malo bizarnije:

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više