Život

DMX skinut s aparata za održavanje života, no i dalje je loše

Odvjetnik slavnog repera dao je nekoliko izjava o njegovom stanju

Exclusive-Miami, FL -20210211-DMX and Busta Rhymes at Racket

-PICTURED: DMX
-PHOTO by: Seth Browarnik/startraksphoto.com
This is an editorial, rights-managed image. Please contact Startraks Photo for licensing fee and rights information at sales@startraksphoto.com or call +1 212 414 9464 This image may not be published in any way that is, or might be deemed to be, defamatory, libelous, pornographic, or obscene. Please consult our sales department for any clarification needed prior to publication and use. Startraks Photo reserves the right to pursue unauthorized users of this material. If you are in violation of our intellectual property rights or copyright you may be liable for damages, loss of income, any profits you derive from the unauthorized use of this material and, where appropriate, the cost of collection and/or any statutory damages awarded
FOTO: SETH BROWARNIK

Američki reper DMX maknut je s aparata za održavanje na životu nakon srčanog udara, objavio je njegov odvjetnik, dodavši kako ne zna je li bila riječ o predoziranju te kako je još uvijek zabrinut za njegovo stanje.

Murray Richman je za američke medije rekao da je i dalje „zabrinut“ za život 50-godišnje hip-hop zvijezde pravog imena Earl Simmons.

„DMX je trenutno u bolnici, tamo je zbog srčanog udara“, kazao je Richman za njujorški medij PIX11 News. „Skinut je s aparata za održavanje života i diše samostalno. No zabrinuti smo“. „Bilo bi neiskreno od mene da sad sugeriram da u ovom trenutku nisam zabrinut“, naglasio je, dodavši kako ne zna jesu li točni medijski napisi da je riječ o predoziranju.

Hospitaliziran prije pet godina

DMX od djetinjstva pati od astme, a ranije je bio hospitaliziran zbog drugih zdravstvenih problema, kao i zbog ovisnosti o cracku. U veljači 2016. hospitaliziran je nakon što je pao u nesvijest na parkiralištu hotela, za što je kasnije rekao da je bilo zbog astme.

Odrastao u New Yorku, DMX je 1992. potpisao ugovor s diskografskom kućom Columbia Records te je surađivao sa slavnim reperima poput Jay-Za, Ja Rulea i LL Cool J-a.

Glumio je i u filmovima poput „Romeo mora umrijeti“ i „Od kolijevke pa do groba“. Njegovi najveći hitovi pjesme su poput „Party Up (Up In Here)” ili „X Gon’ Give It to Ya”.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu