Jedan tvrdoglavi mačak svaki dan posjećuje prodavaonicu, djelatnici ga izbace, ali on se uvijek vraća

Mještanima je mačak Olly postao zaštitni znak dućana

ZADNJA IZMJENA: sij. 10, 2016
Foto: Twitter

Možete ga iznijeti van, ostaviti, zaprijeti mu da više ne ulazi u prodavanicu. No, to ga neće spriječiti. On se uvijek vraća jači i uporniji. Riječ je o tvdoglavom mačku koji se od studenog prošle godine svaki dan vraća u jednu prodavaonicu u Londonu.

Sve je započelo kada su kupci ugledali mačka skrivenog među policama u trgovini. Djelatnici prodavaonice mješovitom robom iznijeli su ga van, no sljedećeg jutra on se vratio te su ga kupci ponovno ugledali između proizvoda na policama. I ma koliko puta su ga djelatnici dućana iznosili iz trgovine, taj tvrdoglavi mačak bi se ponovno vratio.

Internetska senzacija

Mačak nije lutalica i živi u kući pored prodavaonice i zove se Olly. No, tijekom dana voli posjetiti svoju omiljenu prodavaonicu. Djelatnici dućana su već posustali u borbi s njime, a i mještanima je on postao zaštitni znak dućana.

Zahvaljujući svojoj čudnoj opsesiji, Olly je postao i internetska senzacija, jer kupci svakodnevno objavljuju njegove fotografije na društvenim mrežama, pa je čak zaradio i titulu mačka tjedna.

mačakdućan1
Olly u prodavaonici Twitter
mačakdućan2
Tvrdoglavi mačak ne želi napustiti prodavaonicu Twitter
Ana Lonjak Božičević
Novinar
824 članka Više o autoru