Život

Jedna žena je potpuno podivljala i izvrijeđala zaposlenice restorana, srećom dogodila se karma

Video je snimio neki gost, dosad ga je pogledalo skoro dva milijuna ljudi

FOTO: YouTube

Netko je na YouTubeu objavio ovaj video histerične mlade dame koja je odlučila iskoristiti pravilo ‘stranka je uvijek u pravu’ do te mjere da se nasred restorana potpuno luđački derala na dvije zaposlenice, ali onda se dogodila – karma.

Srećom, tu se našao netko tko je cijelu stvar snimio i objavio pod naslovom ‘Angry Hot Kebab Girl Meltdown’, a video je dosad pregledan gotovo dva milijuna puta.

Naime, osoblje take away restorana umjesto crvenih paprika u jelo koje je naručila mlada žena stavili su zelene paprike. A onda su se zaposlenice još usudile i međusobno razgovarati na jeziku koji nije engleski. Pa je cura dobila potpuni slom:

“Ako želite biti pristojni, onda pričajte engleski jer se u Americi priča engleski! Stranka je uvijek u pravu! Moja djeca ne jedu zelene stvari, ona jedu crvene paprike!…”

https://www.youtube.com/watch?v=HWyUfhoDR2Y

Kad joj je jedna od dvije žene za pultom pokušala objasniti da naručeno jelo u pravilu rade sa zelenim paprikama, ova je nastavila vrištati, što je samo eskaliralo kad je čula da bi im trebalo 15 minuta da naprave novo jelo.

Nakon još malo divljanja pokupila je svoje stvari, no budući da je bila prezauzeta vrijeđanjem osoblja nije baš gledala pred sebe pa se dogodila predivna stvar – malo se zabila u staklena vrata na izlasku. Cijeli internet tvrdi da je to dokaz da postoji karma.

 

Nastavite čitati