Morate voljeti Zagreb. Ovo su koze koje je netko doveo u park usred Gajnica, na ispašu

Netko ih je u srijedu navečer dovezao kombijem pa ih pustio da grickaju travu

ZADNJA IZMJENA: ruj 18, 2020
Foto: Darko Tintor

Netko je u srijedu navečer usred Gajnica izveo koze na ispašu, tvrdi Zagrepčanin koji ih je i snimio. Netko ih je lijepo smjestio u kombi pa doveo do parka ispred zgrade na adresi Crnojezerska 20. Snimio ih je gospodin Darko Tintor koji je fotografiju objavio u popularnoj kvartovskoj Facebook grupi Gajnice jučer danas sutra.

Fotografija je nastala dosta kasno, oko 22:15 sati. “To je bilo prvi put da sam tako nešto vidio. Ne znam čije su koze, a koliko sam vidio bile su dvije, ali sam uspio uslikati samo jednu. Bile su vezane za kombi, pretpostavljam da ih je netko u njemu i dovezao”, govori nam Tintor koji baš i nije očekivao da će u kvartu naletjeti na koze.

I tak se parkiram ja pred zgradom a u parku koze pasu travu, ajde bar su vezane za kombi.

Posted by Darko Tintor on Wednesday, September 16, 2020

Nisu se previše obazirale na čovjeka

Kaže da se taman vraćao kući, parkirao je automobil kada ih je primijetio. “Bio sam iznenađen. Pomisao da je netko morao te koze prvo staviti u taj kombi pa ih potom vozio do parka, da bi ih od svih mjesta baš tu pustio na ispašu je zbilja čudnovata”, govori nam i dodaje:

“Kak’ tak’ nekaj nekom uopće padne na pamet? Ako ih vidim opet potrudit ću se bolje slikati”, kaže. Inače, ako je suditi po fotografiji, Tintorova prisutnost koze ni najmanje nije uznemirila; nastavile su mirno pasti, ne obazirući se na prolaznika.

Željka Orešković
Telegram autor
1214 članka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program