Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Život

Na Črnomercu je upravo otvorena nova teretana; ima 500 kvadrata i izgleda dosta dobro

Bili smo u novom Body & Mind Sport Performance Centru na Kuniščaku

Body & Mind Sport Performance Centar
FOTO: Borko Vukosav

Na Črnomercu, na adresi Filipa Vukasovića 1 (Kuniščak) upravo je otvorena nova teretana, točnije trenažno-dijagnostički centar. Ima 500 kvadrata, zove se Body & Mind Sport Performance Centar i ne izgleda loše.

Vlasnici Mirela Anić i Igor Blažinčić tvrde da je ovo prvi takav centar u Hrvatskoj, namijenjen kompletnoj kondicijskoj pripremi sportaša te kondicijskim treninzima rekreativaca temeljenih na Progressive sustavu treninga, baziranom na znanstvenim istraživanjima o funkcionalnosti tijela. Prostor je uredio Matteo Cetinski.

Body & Mind Sport Performance Centar Borko Vukosav

Posebno prilagođeni programi

Body & Mind podijeljen je na pet zona: Functional (funkcionalni treninzi), Conditioning (kondicijski treninzi), Heavy lift (rad s teretima), Reha (kineziterapija) i Dijagnostički centar namijenjen kineziološkim testiranjima sportaša i rekreativaca.

Body & Mind Sport Performance Centar Borko Vukosav

“Naša usluga počiva na individualnoj dijagnostici koju odrađujemo već pri prvom susretu, a na temelju koje kreiramo program prilagođen mogućnostima i potrebama klijenta. U tome sudjeluje cijeli tim vrhunskih stručnjaka, a kako bismo osigurali vidljiv napredak i poboljšanje zdravlja klijenta, program je sustavno praćen i valoriziran u kartonu klijenta”, objašnjavaju nam vlasnici.

Vlasnici Mirela Anić i Igor Blažinčić Borko Vukosav

Body & Mind namijenjen je sportašima, rekreativcima i trenerima, a cijene variraju ovisno o paketu koji izaberete. Uvodni rekreativni sat je 200 kuna, grupni low budget trening sa 7 ili 8 osoba je 370 kuna mjesečno, cijena 12 privatnih treninga mjesečno je 2760 kuna.

Body & Mind Sport Performance Centar Borko Vukosav