Ne možemo zamisliti strašniju situaciju; heroj je spasio život psiću čiju su uzicu uhvatila vrata dizala

Vlasnica psa je navodno nova susjeda, koja nije očekivala da će se vrata tako brzo zatvoriti

ZADNJA IZMJENA: pro 12, 2019
Foto: Screenshot/Twitter (@Johnnayyeee)

Brza reakcija slučajnog prolaznika sigurno je spasila život psića koji je, nakon što je njegova vlasnica ušetala u dizalo, ostao na povodcu iza zatvorenih vrata. Taj slučajni prolaznik, Johnny Mathis, objavio je video s nadzorne kamere na svojem Twitter profilu, a opisao ga je kao “iznimno napeti” trenutak.

U videu se jasno vidi Mathisa kako napušta dizalo, dok žena s pomerancem na povodcu ulazi u njega. No, vrata se zatvaraju prije nego što je psić uspio ući u dizalo i on ostaje na hodniku. Mathis u trenutku shvaća da se pas nalazi u pogibeljnoj situaciji, dotrči do njega i u zadnji čas uspije odvojiti povodac. Da Mathis nije skinuo povodac, psić bi sigurno bio mrtav.

Žena je bila užasnuta

“Bilo je jako strašno i sve na što sam mogao misliti je uklanjanje povodca s vrata tog psa”, ispričao je Mathis za Fox News, dodajući da je vlasnica psa također bila užasnuta.

“Čim su se zatvorila vrata dizala, čuo sam kako vrišti. Nije ništa mogla učiniti. Mislim da nam je ona nova susjeda, pa jednostavno nije očekivala da će vrata dizala toliko brzo zatvoriti. Osjećao sam se grozno zbog nje. Bila je iskrena pogreška”, priča Mathis. Na kraju videa se jasno vidi kako Mathis čuva psića, sve dok se vlasnica nije vratila po njega.

Ivan Luzar
Telegram autor
1797 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program