Nećak Pabla Escobara pronašao je skrovište s 18 milijuna dolara. Doduše, novčanice su neupotrebljive

Nicolas Escobar, koji se ponosi srodstvom s narkovođom, kazao je kako je pronašao već nekoliko skrovišta

ZADNJA IZMJENA: ruj 24, 2020

Nećak pokojnog vođe kolumbijskog narkokartela Pabla Escobara otkrio je jedno od njegovih skrovišta s 18 milijuna dolara, prenijela je u srijedu mreža Red Mas Noticias. Nicolas Escobar kazao je za tu mrežu da je skrovište bilo u njegovoj kući u Medellinu, gradu u kojemu je Pablo Escobar imao sjedište.

Nećak je kazao da ga je ukazanje dovelo do određenog dijela kuće gdje je otkrio zalihu u smrdljivoj plastičnoj vreći. Desetljeća stare novčanice bile su u toliko lošem stanju da su neupotrebljive, prema izvješću. U vreći je bio i grumen zlata, komunikacijski uređaji, snimke, pisaći stroj, olovka i kamera s filmom koji se nije mogao razviti.

Nećaka je našao već nekoliko skrovišta

Priče o Escobarovim skrovištima još kruže Medellinom. Nicolas Escobar, koji se ponosi srodstvom s narkovođom, kazao je kako je pronašao već nekoliko skrovišta.

Jedan od najbogatijih kriminalaca u ljudskoj povijesti Pablo Escobar imao je milijarde dolara godišnjih prihoda. Optužen za oko 6000 ubojstava vođa narkokartela ubijen je 1993. u dobi od 44 godine u Medellinu.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program