Neki tip je prenosio UFC borbu i cijelo se vrijeme pravio da igra igricu. Možda zvuči glupo, ali je dosta zabavno

Naravno, ubrzo je postao viralan

ZADNJA IZMJENA: pro 4, 2017
Foto: Twitter screenshot

Okej, ovo je možda internet osoba dana. Naime, streamer pod nadimkom AJ Lester proteklog je vikenda na više platformi, između ostalog i na Twitchu, stremao pay-per-view UFC borbu između Maxa Hollowaya i Josea Alda cijelo se vrijeme pretvarajući da joystickom upravlja jednim od boraca.

Lester je cijelo vrijeme borbe bio vidljiv u donjem desnom kutu ekrana, kako sa slušalicama i joystickom pozorno prati borbu i reagira na svaki udarac kao da igra video igricu. Tweet u kojem je krati isječak Lesterova streama postao je viralan, skupio je više od 73 tisuće retweetova i 160.000 likeova.

Streamanje može biti lukrativno

Inače, streameri koji emitiraju snimke vlastitog igranja video igrica često, ako prikupe dovoljan broj fanova, od tog hobija često zarađuju, a na platformama za stremanje, poput spomenutog Twitcha, često se ilegalno streamaju i sportska natjecanja.

Neki su Lesterovo glupiranje shvatili kao pokušaj prikrivanja činjenice da ilegalno streama borbu. No, možda se zapravo radilo samo o glupiranju, a Lestera navodno još nitko nije kontaktirao zbog ilegalnog streamanja borbe.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program