Odvojite trenutak za zagrebačke vatrogasce; zbilja su odradili maestralan posao

Dolaze fotografije intervencija iz raznih dijelova Zagreba

ZADNJA IZMJENA: svi 14, 2019
Foto: DVD Trnje

Zagrebački vatrogasci u noći s nedjelje na ponedjeljak odradili su herojski posao zbog olujnih naleta vjetra koji su na momente dosezali i brzinu od oko 70 kilometara na sat.

Njihov posao nije bio gotov ni kroz ponedjeljak, a sudeći prema objavama na Facebooku mnogi od njih će raditi i ovu noć. Kroz dan odradili su više od 200 intervencija, što zbog stabala koja je vjetar iščupao i bacio na automobile, kuće i ugostiteljske objekte, što zbog drugih nesreća koje je uzrokovalo nevrijeme.

Bilo je intenzivno

U jednom trenutku situacija je bila toliko intenzivna da su zamolili građane da ih zovu samo u slučajevima apsolutne nužde jer su jednostavno bili pretrpani pozivima, a jedna intervencija završila je i ozljedom jednog od vatrogasaca DVD-a Šestine, ali srećom lakše.

Tijekom dana polako su stizale fotografije i video snimke iz raznih dijelova grada i s različitih intervencija koje su zagrebački vatrogasci maestralno riješili. Donosimo neke.

Spašavanje dječjeg odjela

Vatrogasci su intervenirali i kod dječjeg odjela bolnice dr. Fran Mihaljević, gdje su morali ukloniti brezu kako ne bi pala.

I u gornjem Vrapču morali su sklanjati stabla s ceste.

Najviše intervencija zabilježeno je u Zagrebu.

[INTERVENCIJA]Čini se da je duga noć pred nama…☎️ Budite oprezni, a probleme javljate na broj 0800 818 919.

Gepostet von DVD Šestine am Montag, 13. Mai 2019

Željka Orešković
Telegram autor
1207 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program