Život

Ovakve ludo romantične geste ne viđamo često kod nas, ali evo, ova je snimljena na Dolcu: dečko je zaprosio curu preko plakata

Marko je napisao pjesmu za Anu, objavio je na billboardu na zgradi i napisao - Udaj se za mene

FOTO: Kristina Polšak/Facebook screenshot

Vjerojatno ste navikli na razne romantične geste iz stranih medija, ali ova je snimljena u Zagrebu, navodno na Dolcu. Jedan Marko je, naime, zaprosio svoju curu Anu preko billboarda na zgradi, tako što joj je napisao pjesmicu u kojoj joj opisuje koliko je voli. No, ako pročitate prva slova pjesme shvatit ćete da piše i – Udaj se za mene.

Pjesma ide ovako: “U životu jednu stvar želim, Da čitav život s tobom dijelim, Ako si sa mnom sretna, Jaka ljubav bit će vječna. S tobom uživam u svakom trenutku, Evo ljubavi, pružam ti ruku. Znaj da uvijek bit ću tu, Ako treba i u dobru i u zlu. Moj svijet se vrti oko tebe, Ej Ana, želim te za sebe. Ne znam jesam li tvoje povjerenje stekao, Evo volim te, ali to sam ti već rekao.”

 

Čuli smo se Markom, rekla je ‘da’

Fotografiju je Kristina Polšak podijelila u Facebook grupi Zakaj volim Zagreb i, naravno, objava je odmah postala hit. I svi su se pitali samo jedno – je li Ana rekla da? E pa, jest. Našli smo objavu dečka po imenu Marko Nikolić koji se na Facebooku pohvalio sretnom viješću i odmah ga kontaktirali. Potvrdio nam je da on stoji iza plakata.

“Zajedno smo već skoro 7 godina. Morao sam napraviti nešto posebno pa sam malo razmišljao i došao na ideju s plakatom. Znao sam da će ga Ana vidjeti jer sam je odveo u šetnju po gradu i na večeru. A onda samo otišli i gore. Kleknuo sam ispred nje, bila je šokirana. Ali pozitivno. Bilo je i malo plakanja od sreće, a dobili smo i potporu turista koji su se u tom trenutku zatekli tamo pa su nas i slikali”, ispričao nam je Marko koji će uskoro navršiti 24 godine, a od Ane je stariji dvije godine. Kaže da nisu još odredili točan datum svadbe, ali da će biti sljedeće ljeto.

She said yes 😜😊

Gepostet von Marko Nikolic am Sonntag, 17. Juni 2018

 

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu