Roditelji jednog klinca dobili su ovu poruku u kojoj ih škola traži da sinu dopuste da cijelu noć igra igrice. Uopće nije sumnjiva

Ako ne poslušaju, sedmogodišnjaka će, nažalost, morati izbaciti iz škole

ZADNJA IZMJENA: tra. 21, 2017
Foto: Screenshot Imgur

Nathan, sedmogodišnji osnovnoškolac iz Amerike, gotovo je preko noći stekao divljenje interneta zbog načina na koji je htio svoje roditelje natjerati da mu dopuste da igra video igre po cijelu noć. Nathan je napravio lažnu obavijest iz škole, u kojoj se roditelje informira o tome kako njihov sin ima dobre ocjene iz svih predmeta, osim video igara, i da mu hitno moraju dopustiti da se igra koliko god želi. Krivotvorinu je napisao olovkom, na otrgnutom listu iz svoje bilježnice.

“Dragi roditelji, Nathan je dobar u svim svojim školskim predmetima, osim jednoga: VIDEO IGRE! Ako ne ostane budan čitavu noć igrajući video igre, bit će izbačen iz škole!!! Počnite mu dopuštati da ostane budan čitavu noć, i počnite odmah! Može igrati bilo što, PC, Wii, iPod, iPad, mobitel i i bilo što drugo elektroničko. Šalje: Škola” – napisao je Nathan u svojoj krivotvorenoj obavijesti roditeljima.

View post on imgur.com

Ipak je uspio užicati pola sata igranja

Majka Lori kaže da se Nathan ipak nije mogao prestati smijuljiti kad ga je pitala odakle mu ova poruka. “Poslala sam fotku poruke njegovoj razrednici i rekla mi je da joj ju je već pokazao”, što znači da se Nathan nije sramio svog plana, već je jednostavno odlučio iskušati sreću, pa ako upali, upali. Lori je odlučila objaviti fotku na Redditu, gdje su korisnici diljem svijeta komentirali kako se dive njegovoj odvažnosti i upornosti.

Nathanu je poruka donekle uspjela; Lori kaže da mu je tu večer dopustila da igra video igre pola sata. A kad su ga novinari portala Mashable pitali koje igre najviše voli rekao je: “Volim Minecraft, razne utrke, igre s Mariom, Solar Two, Kerbal Space Program, i mislim da je to to”, i dodao da mu mamine prijateljice daju da igra Pokemon GO na njihovim mobitelima svaki put kad ih posjete.

Vuk Oreb
Telegram autor
218 članaka Više o autoru