Sirotog mačića je ubola osa pa se sad svi zezaju da je isti Ron Perlman

Micek je odmah postao hit na Twitteru. Ozbiljno, zar ne izgleda kao slavni glumac?

ZADNJA IZMJENA: svi 10, 2019
Foto: screenshot

Kiko je sijamski mačić iz Essexa star šest mjeseci i nedavno je doživio bliski susret s osom, koja mu je očito izgledala vrlo primamljivo. Zaigrano mače nije moglo odoljeti opasnoj bubi koja mu je vrlo brzo pokazala zašto nije pametno loviti ose. Naime, sirotog je ubola u njuškicu pa mu je cijelom lice nateklo. Sad se svi na Twitteru zezaju da liči na slavnog glumca Rona Perlmana, a ako pogledate slike shvatit ćete zašto.

“Primijetila sam da u zadnje vrijeme voli sjediti na krovu garaže i loviti ose, ali u nedjelju čim smo došli doma pojurio je prema zdjelici s hranom. Vidjela sam da mu je brada odjednom bila jako debela pa smo mu mama i ja odmah skinule ogrlicu. Izgledao je kao morski slon. Nazvale smo veterinara i poslale mu fotografije, rekao nam je da mu dao pola antihistaminika i da čekamo da oteklina splasne”, rekla je vlasnica Bethany Long za Mirror.

Prespavao je sve

Čini se da mačiću novi izgled ni najmanje nije smetao jer je sve jednostavno prespavao. “Sve mi je postalo jako smiješno kada sam shvatila da mu nije ništa, ali moja mama se stvarno jako uspaničila i bila je na rubu suza”, priča Bethany koju jako zabavlja što je Kikova fotka postala viralna na Twitteru.

Njezina zabrinuta mama Jackie dodala je kako je oteklina splasnula preko noći te da pretpostavlja da je pojeo osu jer obožava loviti kukce.

Željka Orešković
Telegram autor
1140 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program