Što radi ministar zdravstva u pauzama? Na Twitteru zahvaljuje medicinskim sestrama

U pauzama od rada na terenu i konferencija, Beroš je pronašao i vrijeme za tvitanje

ZADNJA IZMJENA: ožu 24, 2020
Foto: CROPIX
Što se upravo događa s koronavirusom:

Kao što smo već jutros pisali, ministar zdravstva Vili Beroš postao je sve aktivniji na društvenim mrežama, posebice na Twitteru. No, ovoga puta Beroš nije sa svojim sljedbenicima samo podijelio neku fora infografiku koju je pronašao na Twitteru, već je osobno zahvalio jednoj medicinskoj sestri, s korisničkim imenom Samo Sandra ?, odnosno @Nursie_blue.

U tvitu koji je napisala oko jedan sat ujutro, medicinska sestra Sandra ispričala je kako je ušla u 18. sat dežurstva, što će se očito ponavljati sve dok ne završi kriza s koronavirusom. Nastavila je s time da je najbitnija kooperacija i slušanje uputa, tako da bi ranije mogla otići kući sinu i mački. Na to je ministar jednostavno napisao “Zahvaljujem Vam. Beroš.”

Tvit je preko noći postao viralan

Inače, tvit sestre Sandre postao je viralan do jutra, a do sada ga je lajkalo više stotina ljudi. Uz ministra Beroša, ljudi su u odgovorima na Sandrin tvit imali samo riječi podrške i zahvale.

U nastavnom tvitu, medicinska sestra Sandra nas je pozvala na zajedništvo i ponovila da ćemo se vratiti u normalu čim se riješimo pandemije.

Ivan Luzar
Telegram autor
1798 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program