Jedna mama zabranila je ukućanima ulazak u dnevnu sobu prije blagdana, sin ju je oblajao na Twitteru i postala je viralna

Obitelj u dnevni boravak smije samo uz posebnu dozvolu

ZADNJA IZMJENA: stu 8, 2016
Foto: Twitter

Obitelj sedamnaestogodišnjeg Nicka Denbowa organizira veliku obiteljsku večeru za blagdane. Scene mahnitog, često živčanog čišćenja u takvim trenutcima, u kojma rastu i tenzije i tonovi poznate su manje više svima, no ono što je napravila Nickova mama Michele Keylor ipak nam se čini kao malo previše.

Michele je, naime, mjesec dana prije tradicionalnog američkog Thanksgivinga očistila dnevnu sobu i članovima svoje obitelji zabranila pristup, piše Buzzfeed.

Nick je poruku objavio na Twitteru

Trakom je prepriječila ulazak u sobu uz poruku: ”Ova soba je čista i u nju se ne ulazi prije Thanksgivinga. Na mom čistom pokućstvu možete sjediti i po mojim čistim sagovima možete hodati samo uz posebno dopuštenje i to samo ako ste se prije toga istuširali i obukli u čistu odjeću. Čak i tada nema nikakve hrane i pića u dnevnoj sobi”.

Nick je poruku objavio na Twitteru, odakle su je preuzeli brojni mediji. Michele je u potpisu ukućanima ostavila i izbor njenih titual, a one su osim mame i šofer, plaćatelj računa, osoba koja vodi tvoj život, kraljica dvorca i glavna ku*ka u kući.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program