Život

Tip odjeven u Smrt hoda američkim plažama i upozorava ljude na koronu. Evo ga u live prijenosu na TV-u

Odvjetnik Daniel Uhlfelder nastavlja svoju kampanju kojom podsjeća ljude na opasnost koronavirusa

FOTO: Screenshot

Odvjetnik Daniel Uhlfelder postao je viralan prošloga vikenda kada je hodao plažama Floride obučen kao smrt, kako bi ljude koji su otišli na plažu podsjetio da bi se bez socijalnog distanciranja mogli zaraziti koronavirusom. Uhlfelder je svoju kampanju nastavio i ovog vikenda pa se tako uključio u prijenos lokalne televizijske postaje ABC-a. Naravno, i ovoga puta bio je odjeven u kostim smrti.

“Veliki sam zagovornik otvorenja javnih plaža za što se borim već godinama, no mislim da je opasnost zbog dolaska ljudi na plaže u ovo vrijeme golema. Tako se širi virus. Mislim da će ovo produljiti oporavak i mislim da moramo imati bolje mjere zaštite. Otvaranje je prerano i trenutno nije prikladno”, rekao je kosac smrti Daniel Uhlfelder.

 

Mjere se popuštaju prerano

Diljem Amerike, neke savezne države prolongiraju svoje smjernice za ostanak kod kuće, no druge, poput Georgije, lagano popuštaju pa otvaraju neke trgovine. Uhlfelder sasvim očito nije pobornik popuštanja mjera, budući da smatra da sve događa prerano.

Uhlfelder je sa svojom turnejom po plažama Floride počeo još 1. svibnja, s ciljem podsjećanja stanovnika Floride da još uvijek postoji opasnost od zaraze koronavirusom.

Nastavite čitati