U prometnoj nesreći poginuo je 26-godišnji policajac

Automobil je odletio u zrak te se okrenuo oko svoje osi

ZADNJA IZMJENA: kol 13, 2020

U prometnoj nesreći kod Grubišnog Polja na mjestu je poginuo 26-godišnji policajac, koji se vozio osobnim automobilom te sletio s ceste, nakon čega se zbog udara u stepenice obiteljske kuće, automobil preokrenuo u zraku, izvijestila je PU bjelovarsko-bilogorska.

Jučer oko 18 sati 26-godišnji vozač iz Grubišnog Polja upravljao je osobnim automobilom marke Volkswagen Golf, a kretao se Ulicom kralja Tomislava u naselju Velika Barna.

Automobil se okrenuo u zraku

Dolaskom u neposrednu blizinu obiteljske kuće na kućnom broju 120, uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, desnim kotačima zahvatio je bankinu i nastavio se kretati po putnom jarku. Vozilom je prešao preko putnog mosta, nakon čega je prednjim lijevim krajem vozila udario u betonske prilazne stepenice kuće navedenog kućnog broja.

Nakon udara, automobil je odbačen u zrak gdje se preokrenuo oko svoje osi i potom pao na tlo. “U ovoj prometnoj nesreći, uslijed zadobivenih ozljeda, na mjestu događaja preminuo je 26-godišnji vozač. Stradali vozač je policijski službenik Policijske postaje Grubišno Polje i u trenutku prometne nesreće bio je izvan službe u civilnom odjelu”, navodi se u policijskom priopćenju.

Iz Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske napominju da je ovo je 11 poginula osoba u prometnim nesrećama na njihovim prometnicama.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program