Već smo se pitali gdje su se pritajili. Jedan od frontmena hrvatskog pokreta protiv cijepljenja ima novu genijalnu tezu

Objasnio je pravo značenje imena Billa Gatesa

ZADNJA IZMJENA: tra 15, 2020
Foto: PIXSELL

Otkako se pandemija koronavirusa ozbiljno proširila, nekako se činilo da su se protivnici cijepljenja malo pritajili. No, tu i tamo ipak iskoči neki heroj.

Tako je biolog Srećko Sladoljev, jedan je od najistaknutijih hrvatskih protivnika obaveznog cijepljenja i nekadašnji voditelj Odjela razvoja i istraživanja Imunološkog zavoda, ovih dana objavio jednu od boljih teorija zavjere.

Otkrio pravi identitet Billa Gatesa

Kako je Index.hr prvi primijetio, na Facebooku je dan prije Uskrsa objavio sljedeći post: “U crkve za Uskrs NE SMIJEMO, ali zato u kućne pritvore s Billom Gatesom III i Coronom MORAMO. Kamo brodiš Bergolio? Uskrs, 2020.”, pritom je prezime pape Franje očito krivo napisao, piše se – Bergoglio.

Potom je dodao nešto puno zabavnije; objasnio je pravo značenje imena Billa Gatesa, jednog od najvećih neprijatelja antivaksera i teoretičara zavjera. Ono, prema teoretičarima zavjera i gospodinu Sladoljevu, otkriva identitet – sotone. Sladoljev je objavio i link na kojem se sve lijepo objašnjava, no nismo sigurni je li primijetio naslov na istom: ‘Bill Gates je vrag – ćaknuti numerolog ‘dokazuje’.

Zgodna računica ‘ćaknutog numerologa’

Dakle, prema ćaknutom numerologu i gospodinu Sladoljevu, ako uzmete ime Billa Gatesa i pretvorite ga u ASCII kod (skraćenica za američki standardni kod za razmjenu informacija), te dodate brojeve, dobit ćete broj 666, što neki, kao što znate, smatraju brojem sotone. Evo i njegove računice:

U crkve za Uskrs NE SMIJEMO, ali zato u kućne pritvore s Billom Gatesom III i Coronom MORAMO. Kamo brodiš…

Gepostet von Sladoljev Srećko am Samstag, 11. April 2020

Više s weba
Ostanite uz telegramov program