Nakon velikog uspjeha 'Mad Maxa', Tom Hardy u novom filmu glumi dvije različite osobe

Hardy je utjelovio dva brata različitih karaktera i seksualne orijentacije

FOTO: AFP

“RocknRolla”, “Inception”, “Batman: Dark Knight Rises” i “The Drop” tek su neki od filmova s kojima je Tom Hardy gradio svoj status holivudske superzvijezde, a potvrdio ga je s ovogodišnjim spektaklom “Mad Max:Fury Road”.

Sad je predstavljen trailer za njegov novi film, “Legend”. U njemu s jedne strane ima lakši posao jer ne mora glumiti s američkim naglaskom, ali s druge strane ima duplo teži – Hardy će, naime, odglumiti obje glavne uloge. “Legend” je nastao prema istinitoj priči o braći Kray koji su vladali londonskim kriminalnim podzemljem tijekom 60-ih godina. Hardy će u filmu utjeloviti obojicu, Ronalda i Reginalda.

Iako su obojica gangsteri u finim odijelima, film vrlo brzo otkriva da među njima postoje velike razlike. Reggie je uglađeni organizator kriminalnih akcija, dok je Ron nasilni i paranoični shizofreničar. Reggie uživa provodeći slobodno vrijeme u društvu dama, dok se Ron ne srami toga da preferira muškarce, konkretno mlade Talijane. Njihov plan je zavladati Londonom uz pomoć američke mafije, no u tome ih sprečavaju vlastiti loši odnosi koji se s vremenom samo pogoršavaju.

Film je režirao Brian Helgelund, a u kinima će se pojaviti početkom listopada.