Jedan fan Star Warsa složio je svoj trailer za najavljeni film o Obi-Wan Kenobiju; izgleda impresivno

Alex Luthor osmislio je radnju novog filma o Obi-Wan Kenobiju

Disney je nedavno najavio da pripremaju novi film u Star Wars franšizi koji će se pozabaviti životom Obi-Wan Kenobija. Očekivano, odmah se pojavio interes za sve detalje vezane uz život Jedi majstora koji je bio mentor i Lukeu Skywalkeru i Darth Vaderu.

Kako je to već uobičajeno za Star Wars filmove, fanovi su već krenuli sa svojim teorijama u vezi toga o čemu će se u filmu zapravo raditi. No jedan od njih, Alex Luthor, dao si je posebnog truda i složio trailer za najavljeni film o Kenobiju kojeg se ne bi posramio nijedan filmski studio.

Luthor predviđa da će se u filmu pojaviti i Qui-Gon Jin

Alex Luthor iznio je svoju viziju moguće radnje u traileru koji je prilično vješto složio od sekvenci iz dosadašnjih Star Wars filmova, ali je u njih spretno uklopio i scene iz Last Days in the Desert u kojima Ewan McGregor glumi Isusa. Očito je bio inspiriran, obzirom da su ti kadrovi toliko dobro uklopljeni da se čine baš kao da su iz nekog Star Wars filma, ali i dočaravaju Obi-Wanova unutarnja previranja za koja Luther očito vjeruje da će biti okosnica filma.

Luthor je svojim trailerom predložio jedan logičan slijed radnje, za koju predviđa da će biti smještena na Tatooineu u vremenskom periodu između Osvete Sitha i Nove nade. Obi-Wan Kenobi je shrvan krivnjom zbog smrti Padme i zbog Anakinovog prelaska na Tamnu stranu sile. Iako je obećao pomoći Lukeu Skywalkeru, zbog te krivnje se povlači u osamu. No sve se mijenja kad njegovu pomoć zatraži žena čiju kćer su oteli Tuskani, a istovremeno mu se u viziji pojavi njegov stari učitelj Qui-Gon Jin koji ga treba podučiti još nekoliko lekcija.

https://www.youtube.com/watch?v=Dn8nW_PhKDE