Schwarzenegger je upravo snimio zombie art obiteljsku melodramu

U svom najbizarnijem potezu do sad, Arnie je najavio novi film

Schwarzenegger je obećao da više neće glumiti. Srećom po nas, prekršio je to obećanje. Obožavali smo ga kada smo bili klinci. Onda se odlučio baviti politikom, što nije zanimalo baš nikoga. Sada se vratio, stariji, potrganiji i opakiji nego ikad.

Nemam pojma kako bira filmove. OK, odradio je pojavljivanja u Terminatorima, Expendalbes su bili potpuna senzacija, ali je onda napravio i seriju poprilično opskurnih akcijskih filmova (Last Stand, Escape Plan i Sabotage) koji zapravo uopće nisu bili loši. Imat će i poprilično veliku ulogu u novom Terminatoru, ali najnoviji film koji je upravo najavio preko facebooka me malo zaprepastio.

Dame i gospodo, Arnold Schwarzenegger, tip kojeg pamtimo po Conanu, Predatoru i Terminatoru, je upravo snimio ‘Maggie’ zombie-art-obiteljsku dramu. Malo mi se vrti u glavi. Ovo izgleda kao ozbiljan spektakl:


Arnie je na facebooku objavio kako je užasno sretan sa svojim novim filmom: “Užasno sam ponosan na svoj novi film, Maggie. Ovo je najhumaniji zombie film koji ćete ikada vidjeti, i moja najhumanija uloga do sada. Abigail Breslin je nevjerojatna u naslovnoj ulozi, a naš režiser Henry Hobson je napravio preljepi film”.

Maggie

Zemlju je pokorila globalna pandemija koja ljude pretvara u zombije. Koliko sam ubrao iz trailera, ne treba vas ujest zaraženi zombi, već je dovoljno da se zarazite virusom. Onda polako idete kod doktora koji vam procjeni kada ćete umrijeti i pobrine se da vas obitelj stavi u karanteni i riješi vas se kad postanete potpuni zombi. Arnieu kćer (Abigail Breslin, ona mala iz Little Miss Sunshine) pokupi bolest, i na njemu je da se pobrine. Osim što, naravno, Arnie to ne želi. Zanimljivo, treba pogledati.

Aha, i još jedna stvar. Je li itko primjetio da Arni u zadnje vrijeme pokušava biti hipster? U Sabotageu, a bome i ovdje ima zastrašujuće mladenačku frizuru.

maggie-film-schwarzenegger-breslin