Svi pričaju o odličnom nastupu Kendricka Lamara u novom talk-showu Stephena Colberta

Izveo je nekoliko pjesama s novog albuma u potpuno drukčijim aranžmanima

FOTO: Screenshot

Američki reper Kendrick Lamar gostovao je u premijernom izdanju talk-showa The Late Show with Stephen Colbert gdje je izveo medley nekoliko pjesama s njegova posljednjeg albuma “To Pimp a Butterfly”. Na repertoaru su se našle “Wesley’s Theory”, “Momma”, “King Kunta” i “u”, a promjene u aranžmanima pjesama koje su uveli Lamar i njegov bend potpuno su oduševile publiku i gledatelje.

Izvedbe pjesama “Wesley’s Theory” i “Momma” obilježile su repetitivne nagle stanke nakon nekoliko stihova, koje su izvedene besprijekorno a djelovale su kao da Kendrick testira uštimanost njegova benda. Najimpresivnija od svih je ipak bila njegova izvedba odlične pjesme “King Kunta”, tijekom koje je dokazao kako je trenutno ima jedan od najboljih live nastupa što se tiče hip-hop glazbenika.

Stephen Colbert je ovog tjedna započeo vođenje svog novog talk-showa, a odabirom Kendricka za svog prvog službenog glazbenog gosta dokazao je koliko cijeni njegovu glazbu. Lamar je, naime, bio i gost u posljednjem izdanju The Colbert Reporta krajem prošle godine.

https://www.dailymotion.com/video/x361jfk_kendrick-lamar-wesley-s-theory-momma-king-kunta-u-live-on-stephen-colbert_music