Umrla je Catherine Coulson, legenda Lynchove serije Twin Peaks

Izgleda da će revival serije biti siromašniji za jedan kultni lik

FOTO: YouTube

Glumica Catherine Coulson, poznatija kao kultna Log Lady iz još kultnije serije Twin Peaks, umrla je u 72. godini. U poznatoj je Lynchovoj seriji tumačila ulogu Margaret Lanterman, žene koja se ni u jednoj sceni nije pojavila bez svoje cjepanice. Log Lady je njegovala čudnovat odnos sa svojom kladom koja joj se redovito obraćala, a ona bi potom prenosila njezine poruke svojim sumještanima (čak je pomogla i u razrješavanju onog misterioznog ubojstva).

Lynch se od nje oprostio dirljivom porukom. “Danas sam izgubio jednu od svojih najdražih prijateljica, Catherine Coulson. Catherine je bila čisto zlato. Uvijek je bila tu za svoje prijatelje. Imala je ljubavi za sve ljude. Voljela je svoju obitelj. Voljela je svoj posao. Bila je neumorni radnik. Imala je sjajan smisao za humor – voljela se smijati i voljela je nasmijavati druge.Bila je spiritualna. Bila je Log Lady.”

Coulson se, inače, trebala pojaviti i u revivalu dramske serije koji je planiran za iduću godinu i tome se jako veselila. U jednom je intervjuu rekla da joj Lynch nije rekao gotovo ništa o ulozi koju bi trebala tumačiti osim toga da bi trebala govoriti o održivom šumarstvu.

Sigurni smo da će njezin lik nedostajati svim ljubiteljima serija i suosjećamo sa svima njima.

https://www.youtube.com/watch?v=za2_Br_zJUY