Will Smith otkrio je da radi na novom albumu i da uskoro možemo očekivati treći dio 'Bad Boysa'

Dosad je snimio više od 20 novih pjesama, a planira i veliku turneju

FOTO: Youtube screenshot

Will Smith jučer je gostovao na internet radio postaji Beats 1 u emisiji koju vodi Zane Lowe. Tijekom 20-minutnog razgovora dotakli su se niza tema, no dvije se izdvajaju kao najzanimljivije.

Will je najavio ozbiljni povratak u glazbu, i to po prvi put nakon desetogodišnje pauze. To se već moglo predvidjeti s obzirom da je prošlog tjedna izašao remix pjesme “Fiesta” Bomba Estereoa, na kojoj je odradio gostovanje. Iako ta pjesma zvuči poprilično loše, nadamo se da će njegov autorski materijal biti na malo višoj razini.

Otkrio je kako je već snimio dvadesetak pjesama koje su pri kraju, a na nekoliko njih još uvijek radi. Dodao je i kako za iduću godinu planira veliku turneju na kojoj će se ujediniti sa svojim partnerom DJ Jazzy Jeffom, s kojim je surađivao na albumima iz Fresh Prince faze i s kojim je glumio u istoimenoj humorističnoj seriji.

U kinima krajem iduće godine

Will je potvrdio i da će se definitivno snimati treći dio filmskog serijala “Bad Boys”, i da će se to dogoditi prije nego što bi smo očekivali. Prema njegovim riječima, na scenariju se radi već neko vrijeme i ako sve bude išlo po planu, “Bad Boys 3” bi se mogao naći u kinima krajem iduće ili početkom 2017. godine. Prema zadnjim informacijama iz lipnja, Joe Carnahan angažiran je da finalizira scenarij, a dana mu je i ponuda da preuzme režiju filma. To znači da se Michael Bay, koji je režirao prva dva dijela, definitivno neće vraćati na tu poziciju u trećem.

S obzirom na trendove u svijetu blockbustera, koji svake godine izgledaju sve spektakularnije, za očekivati je da će studio Sony morati izdvojiti poprilično veliku svotu za budžet. Uz to, za pretpostaviti je i da će honorari Willa Smitha i Martina Lawrencea biti veći nego u prva dva nastavka, što znači da Sony mora biti zaista uvjeren u veliki uspjeh ovog filma ako su spremni toliko uložiti u njega. Budžet za prvi dio bio je skromnih 19 milijuna, a na kino blagajnama je zaradio iznenađujućih 140 milijuna dolara. Drugi dio je koštao višestruko više – 130 milijuna – a zaradio je oko 238 milijuna. Novi nastavak će zasigurno premašiti budžet svog prethodnika, a koliko će gledatelja privući u kina ostaje nepoznato.