Nakon Srne i Milan Badelj govorio o atmosferi u reprezentaciji, otkrio da ima nekih trzavica među igračima

Hrvatska reprezentacija otputovala je na Maltu

07.10.2015., Zagreb - Na stadionu NK Zagreb u Kranjcevicevoj ulici hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening pod budnim okom novog trenera reprezentacije Ante Cacica. 
Milan Badelj dao izjavu za medije uoci treninga. 
Photo: Robert Anic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Hrvatska nogometna reporezentacija otputovala je na Maltu gdje će odigrati posljednji kvalifikacijski susret za Europsko pervenstvo u Francuskoj. S reprezentacijom su otputovali predsjednik HNS-a Davor Šuker, dopredsjednik Zdravko Mamić te Josip Skoblar kao poseban gost HNS-a, javlja 24 sata.

“Zadovoljan sam debijem i svi kažu da sam odigrao dobru utakmkicu. Tek smo na pola puta i treba maksimalno respektirati Maltu”, rekao je Josip Pivarić prije puta.

Modrić na avionu

Luka Modrić također se ukrcao na avion za Maltu, ali će propustiti utakmicu zbog ozljede, njega bi trebao zamijeniti Milan Badelj.

“Osjećam se dobro. Svi smo u dobroj formi”, poručio je Badelj. Osvrnuo se i na dvoboj Italije i Norveške. O toj će utakmici ovisiti hoće li Hrvatska izboriti izravan plasman u Francusku. Bitno je da Italija ne izgubi, a Hrvatska pobijedi Maltu.

“Vjerujem Talijanima. Mi ćemo igrati svoju utakmicu. Ne moramo znati rezultat iz Italije, alli ćemo ga vjerojatno čuti”, rekao je Badelj.

Kako javlja Goal Badelj je izjavio i da je atmosfera među igračima više-manje besprijekorna, ali i da ima nekih trzavica, uz napomenu da je to sve normalno. Time je potvrdio riječi kapetana Darija Srne, koji je prije par dana izjavio da atmosfera u reprezentaciji nije bajna. Uoči polaska na put progovorio je i vratar Danijel Subašić.

Subašić se nada El Shaarawyjevom golu

“Dobra je atmosfera. Uvijek je bila dobra, samo smo na zadnjem okupljanju one dvije utakmice odigrali loše”, rekao je Subašić, svjestan da će na Malti morati pratiti i rezultat iz Rima.

“Ključni su naši bodovi, najvažnije je pobijediti i onda čekati Talijane. Nadam se da će odigrati dobro, pravu natjecateljsku utakmicu, da će biti ozbiljni i pobijediti, a nadam se i da će moj kolega iz kluba El Shaarawy zabiti gol”, kaže reprezentativni vratar. Osvrnuo se i no na neigranje Luke Modrića.

“Odigrali smo već nekoliko utakmica u kvalifikacijama bez Modrića, a morat ćemo i ovu kada je najbitnije”, prokomentirao je Subašić. Utakmica s Maltom na rasporedu je u utorak u 20.45 sati.