Bilić kaže da mu je pobjeda protiv Arsenala posebna i da West Ham može napraviti dobar posao u prvenstvu

Osvrnuo se i na činjenicu da je u debiju koristio 16-godišnjeg nogometaša

West Ham United’s Croatian manager Slaven Bilic reacts during the English Premier League football match between Arsenal and West Ham United at the Emirates Stadium in London on August 9, 2015. West Ham won the game 2-0. AFP PHOTO / IKIMAGES

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
FOTO: AFP

Slaven Bilić i njegov West Ham stigli su do senzacionalne 2-0 pobjede protiv Arsenala na Emiratesu. Bivši hrvatski izbornik rekao je nakon dvoboja da su svi zadovoljni zbog odličnog ulaska u sezonu.

“Ne samo zbog tri osvojena boda nego i činjenice da smo ih osvojili protiv momčadi koja je kandidat za naslov prvaka. Ako tomu dodate da je to bio londonski derbi, onda to ovu pobjedu čini još većom. Ovo je zaista posebno. Jako sam ponosan na našu igru u drugom dijelu”, poručio je Bilić nakon utakmice.

Dobra ekipa

“Znam da imamo dobru ekipu i znao sam da imamo to u sebi, ali nisam bio siguran kako ćemo to pokazati. Sam Allardyce mi je ostavio dobru momčad koja posjeduje kvalitete. Još nam nedostaje nekoliko igrača, ali imamo priliku napraviti dobar posao u Premier ligi”, rekao je Bilić. Posebno je zanimljivo bilo to što je u ovoj utakmici povjerenje ukazao 16-godišnjem Reeceu Oxfordu koji mu se odužio odličnim nastupom.

“Ljudi su me pitali jesam li siguran u taj potez, tek mu je 16. Bio je to rizik, ali ima on ima ono nešto. Jako sam ponosan na njega. Samo mu je na papiru 16. On je dio ove nove generacije. Recimo to ovako, da je Messi igrao ispred mene bio bih zbunjeniji nego Reece”, poručio je Bilić.