Čini se da bi Ronaldo mogao otići iz Reala jer nema povjerenja u Beniteza

Ronaldo je navodno nezadovoljan i činjenicom da je Carlo Ancelotti dobio otkaz

Real Madrid's Italian coach Carlo Ancelotti (R) and Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrate after the UEFA Champions League second-leg semi-final football match FC Bayern Munich vs Real Madrid CF in Munich, southern Germany, on April 29, 2014. Real Madrid won the match 0-4 to secure their place in the final. AFP PHOTO / JOHN MACDOUGALL
FOTO: AFP

Cristiano Ronaldo spreman je napustiti Real Madrid te se sljedeće sezone vidi u nekom drugom klubu. Ovu tvrdnju iznio je španjolski Sport, novine inače bliske Barceloni. Iako će mnogi to protumačiti kao provociranje i unošenje nemira kod navjećeg rivala, Sport je ipak iznio nekoliko zanimljivih tvrdnji kojima su pokušali obrazložiti svoju tezu.

Zbog Ancelottija se razišao s Perezom

Prema njima Ronaldo je navodno nezadovoljan činjenicom da je Carlo Ancelotti dobio otkaz te se zbog toga razišao s predsjednikom kluba Florentinom Perezom. Portugalac je, podsjetimo se, dan prije nego što je Perez dao otkaz Talijanu, na svom Twitteru objavio njihovu zajedničku fotografiju uz poruku da se nada da će i sljedeće godine surađivati u Realu čime je poslao jasnu poruku Perezu. S obzirom da je Ancelotti na kraju ipak dobio otkaz Sport tvrdi da je Ronaldo sada spreman na odlazak iz Reala.

https://www.youtube.com/watch?v=O2dH9ilTgP4

Muče ga Bale i Benitez

Također, uvjereni su da Ronaldo nema povjerenje u trenerske vještine Rafaela Beniteza te da je nezadovoljan činjenicom da njegov suigrač Gareth Bale ima bezuvjetnu podršku predsjednika kluba. Isto tako navode da njegov menadžer Jorge Mendes aktivno traži odgovarajuće ponude, a navodno su obojica uvjerena da će ga Real morati prodati unatoč činjenici da mu ugovor vrijedi do 2018. godine.