Cristiano Ronaldo kaže da je spreman ponovno surađivati sa Joseom Mourinhom

Ugovor s Real Madridom mu vrijedi još dvije godine

FOTO: AFP

Ponajbolji svjetski nogometaš Cristiano Ronaldo bio je u ponedjeljak u Londonu na premijeri dokumentarnog filma o sebi, a pritom je odvojio vrijeme i za odgovaranje ne brojna novinarska pitanja.

Posljednjih tjedana Ronaldo ni u jednom javnom istupu nije želio čvrsto vezati svoju budućnost uz Real Madrid, što je otvorilo prostor za brojne špekulacije. Ni ne čudi stoga što su u ponedjeljak opet brojna pitanja bila vezana uz njegov mogući odlazak sa Santiago Bernabeua.

U Realu se nisu slagali

Posebno je zanimljivo bilo ono o mogućoj ponovnoj suradnji sa Joseom Mourinhom. Dva se Portugalca nisu najbolje slagala u vrijeme dok je Mourinho trenirao Real, ali čini se da je Ronaldo ne želi odbaciti opciju da se u budućnosti eventualno opet nađe u istoj momčadi s 52-godišnjim stručnjakom.

https://twitter.com/SelfieFoot/status/664001064065245184/video/1

“Ponovna suradnja s Mourinhom? Zašto ne? Ugovor s Realom mi vrijedi još dvije godine, ali tko zna što donosi budućnost”, odgovorio je Ronaldo.

Naravno, ova izjava ne znači nužno da je Ronaldo spreman doći u Chelsea, a pitanje je i hoće li se tamo nakon očajnih ovosezonskih rezultata još dugo zadržati i Mourinho.