Ugledni francuski časopis tvrdi da se Ronaldo pet puta sastao s predsjednikom PSG-a i da bi na ljeto mogao doći u Pariz

Vijest se pojavila isti dan kad je Sky Sports objavio da PSG pregovara s Mourinhom

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his third goal during the Champions League quarter-final second leg football match Real Madrid vs Wolfsburg at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 12, 2016. / AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
FOTO: AFP

Ugledni nogometni magazin France Football iznio je u utorak senzacionalnu informaciju koja sugerira da bi Cristiano Ronaldo na ljeto mogao napustiti redove Real Madrida.

Prema izvorima spomenutog časopisa, Ronaldo se u posljednje vrijeme čak pet puta sastao s predsjednikom bogatog francuskog prvaka PSG-a Nasserom Al-Khelaifijem. Posljednji su put navodno zajedno viđeni prošli tjedan.

Prošli tjedan bio u Parizu

Da je ponajbolji svjetski nogometaš bio u Parizu prošli tjedan, nije nikakva tajna. O tome su izvijestili brojni mediji, a poznato je i da je Ronaldo dan nakon hat-tricka kojim je Realu osigurao pobjedu protiv Wolfsburga (3-0) i plasman u polufinale Lige prvaka u francuskoj prijestolnici bio na večeri s manekenkom Marijom Borges. No, nitko dosad nije otkrio da se Portugalac našao i s prvim čovjekom PSG-a.

Ronaldo je navodno privatnim zrakoplovom sletio u Le Bourget odakle je prevezen u hotel Costes gdje se sastao s Al-Khelaifijem. Sljedeće se jutro vratio u Madrid i pojavio se u 11 sati na Realovom treningu.

Opet s Mourinhom?

Dakako, France Football špekulira da bi česti sastanci spomenutog dvojca mogli značiti da je PSG spreman platiti astronomsku odštetu Realu i dovesti Ronalda u svoje redove. Trostruki osvajač Zlatne lopte više je puta tijekom ove sezone izjavljivao da ne zna što će donijeti ljeto, ostavljajući tako prostor za nagađanja o njegovom odlasku sa Santiago Bernabeua.

Zanimljivo, vijest o Ronaldovim sastancima sa Al-Khelaifijem pojavila se isti dan kad je Sky Sports objavio da PSG pregovara sa Joseom Mourinhom. Dvojica su Portugalaca u Realu imala toplo-hladan odnos, ali nije isključeno da bi mogli ponovno surađivati. Za kraj, nije na odmet podsjetiti i da Ronaldo i Mourinho imaju istog agenta – Jorgea Mendesa.