Dejan Savićević biranim riječima opisao Matea Kovačića i Ivana Perišića

"Perišić se dokazao u reprezentaciji i Bundesligi", kaže Savičević

07.06.2013., stadion u Maksimiru, Zagreb - Kvalifikacijska nogometna utakmica izmedju Hrvatske i Skotske za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu 2014. godine. 
Photo: Daniel Kasap/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Mateo Kovačić je bez sumnje jedan od najboljim mladih igrača na međunarodnoj sceni. Spreman je eksplodirati i sezona koja je pred početkom mogla bi biti njegova”, smatra predsjednik Crnogorskog nogometnog saveza Dejan Savićević.

Bivši igrač Milanove momčadi komentirao je za talijanske medije nekolicinu igrača s područja bivše države, a dodao je i sljedeće:

Perišić bi bio dobra kupnja

“Čitam da bi Inter mogao dovesti još jednoga Hrvata, Ivana Perišića. To bi svakako bila dobra kupovina, on se dokazao igrama u dresu reprezentacije, a svoju je vrijednost pokazao i u Bundesligi. Mogao bi biti dobar i u Seriji A.”

Što se Perišića u Interu tiče, ta priča u ovome trenutku nema novosti. Interes kluba je poznat, kao i stav Wolfsburga o prodaji jednog od istaknutijih pojedinaca momčad. Dvadeset milijuna eura je cijena ispod koje Perišić ne može napustiti redove njemačkih viceprvaka, a Inter trenutačno toliko ne nudi.