Enrique u finalu želi onoga tko ga zasluži (a cilj je osvajanje trostruke krune)

Andres Iniesta je također rekao kako je Barcelonin cilj titula prvaka

Bayern Munich's Spanish head coach Pep Guardiola (L) and Barcelona's coach Luis Enrique hug after the UEFA Champions League semi-final second leg football match FC Bayern Munich vs FC Barcelona in Munich, southern Germany, on May 12, 2015.     AFP PHOTO / STR
FOTO: AFP

Trener Barcelone Luis Enrique izjavio je nakon prolaska u finale lige prvaka kako je njihova misija ispunjena te da im je sljedeći cilj postati europski prvak.

– Sada moramo pobijediti u finalu. Treba nam po jedna pobjeda kako bi osvojili naslove u tri natjecnja, što je naša misija – rekao je trener Barcelone kojeg su novinari poslije utakmice pitali koga bi želio u finalu, Real ili Juventus.

Barcelona prošla u finale

Koga bi u finalu?

– U finalu želim onoga tko ga zasluži – poručio je Enrique te je dodao kako je zadovoljan igrom svojih igrača kojima treba čestitati unatoč porazu. Andres Iniesta je također rekao kako je Barcelonin cilj titula prvaka, ali je prije toga progovorio o protivniklu.

– Vidi se da su napredovali od prve utakmice . Moramo biti sretni, iako smo izgubili. Ušli smo u finale Lige prvaka, a naš je cilj osvajanje naslova i dat ćemo sve od sebe kako bi ostavarili taj cilj – izjavio je Iniesta.


All Goals | Bayern München 3-2 Barcelona 12… by EuropeanLeagueLiveGoal

S kim će Barcelona igrati 6. lipnja na Olimpijskom stadionu u Berlinu saznat ćemo nakon utakmice između Reala i Juventusa.