Iz Italije dolazi vijest da bi Ivan Strinić uskoro mogao napustiti Napoli

Nogometaš je nezadovoljan svojim statusom u momčadi

Napoli's Croatian defender Ivan Strinic (R) fights for the ball with Genoa's Venezuelan midfielder Tomas Rincon during the Italian Serie A football match SSC Napoli vs Genoa CFC on January 26, 2015 at the San Paolo stadium in Naples.
AFP PHOTO/CARLO HERMANN
FOTO: AFP

Hrvatski reprezentativac Ivan Strinić nezadovoljan je statusom u Napoliju i mogao bi otići iz kluba, potvrdio je to za talijanski Radio Crc njegov menadžer Tonči Martić.

“Razgovarao sam s Napolijevim sportskim direktorom. Nogometaš je nezadovoljan svojim statusom u momčadi. Kada je došao u Napoli kao slobodan igrač svi su govorili da je to odličan potez kluba. Međutim, igraču nije dovoljno to što prima plaću, on želi biti na travnjaku”, rekao je Martić.

Bez nastupa

“Od početka sezone Napoli je odigrao devet utakmica, a Strinić nije nastupio niti jednom. Na početku sezone klub je odbio ponude za njega, koje su se kretale u visini 8 milijuna eura. Rekli su da ga trebaju pa su odlučili da ga neće prodati” dodao je Martić napomenuvši da će u siječnju biti nemoguće za njega tražiti 10 miljiuna eura ako ne bude igrao.

“Ako za Strinića nema mjesta u momčadi nešto će se morati mijenjati. U roku mjesec dana opet ću razgovarati sa sportskim direktorom, a ako do tada ne bude mjesta za njega onda je najbolje da napusti klub. Postoje klubovi koji ga žele u ovom trenutku”, napomenuo je Strinićev menadžer. Za kraj je rekao kako se hrvatskom reprezentativcu sviđa Napoli i da nema problema, ali da je nesretan jer želi igrati.