Wolfsburg se ne želi olako odreći Perišića, ali njegov menadžer vjeruje da će prijeći u Inter

Hrvatski reprezentativac odbio je s Wolfsburgom potpisati novi ugovor

Wolfsburg's Croatian midfielder Ivan Perisic  (L) and Wolfsburg's French defender Josuha Guilavogui  vie for the ball during the German Cup DFB Pokal final football match between BVB Borussia Dortmund and VfL Wolfsburg at the Olympic Stadium in Berlin on May 30, 2015.  AFP PHOTO / ODD ANDERSEN
FOTO: AFP

Tonči Martić, menadžer hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića priznao je da se Wolsburg ne želi olako odreći njegovog klijenta i prodati ga Interu što otežava pregovore dva kluba. “Još nije sve gotovo. Klubovi se još nisu posve dogovorili, a kao što sam i ranije rekao, potrebno je strpljenje. Ja sam optimističan, ali Wolfsburg se opire njegovoj prodaji. Ivanov ugovor vrijedi još dvije godine, a on sam ima veliki respekt prema klubu”, tvrdi Martić.

Važan klubu

“Wolfsburg smatra da je on važan dio njihovog projekta pogotovo s obzirom na njegove sposobnosti i prilagodljivost različitim taktičkim formacijama. Ponavljam, da bi se sve završilo bit će potrebno strpljenja”, dodao je Martić uz na pomenu da je Perišić odbio s Wolfsburgom potpisati novi ugovor kojim su mu ponuđeni poboljšani uvjeti.

https://www.youtube.com/watch?v=iHa6mCGOdIY

Mancini ga želi

“Ponuđen mu je novi ugovor, ali u ovom trenutku on nije predmet razmatranja, tako da smo ga odbili”, rekao je Martić. Podsjetimo, trener Intera Roberto Mancini priznao je da želi pojačati klub hrvatskim veznjakom, a to je ponovio i u utorak.

“Riječ je o kvalitetnom nogometašu koji može igrati na više pozicija u momčadi. Trenutačno je Wolfsburgov igrač i teško je reći što će se dogoditi”, rekao je Mancini.