Iz Wolfsburga potvrdili da Perišiću produljuju ugovor (i tako odbili Inter)

Produljenje ugovor s Perišićem najavio je sportski direktor kluba Klaus Allofs

Wolfsburg's Croatian midfielder Ivan Perisic  (L) and Wolfsburg's French defender Josuha Guilavogui  vie for the ball during the German Cup DFB Pokal final football match between BVB Borussia Dortmund and VfL Wolfsburg at the Olympic Stadium in Berlin on May 30, 2015.  AFP PHOTO / ODD ANDERSEN
FOTO: AFP

Lijepe riječi koje su iz Intera odaslane na adresu Ivana Perišića prouzrokovale su promptnu reakciju Wolfsburga koji ne želi izgubiti jednog od igrača koji je potpisao sjajnu klupsku sezonu u kojoj je osvojen DFB-Pokal i drugo mjesto ljestvice njemačke Bundeslige. Hrvatskom nogometnom reprezentativcu nudi se novi ugovor.

– Perišić je igrač koji nam se sviđa, ali Wolfsburg nije klub koji je u situaciji da mora prodavati igrače – izjavio je nedavno trener milanskog Intera Roberto Mancini i izazvao reakciju njemačkog kluba odlučnog da zadrži svog ofenzivnog veznjaka koji može igrati i na krilnim pozicijama.

Ugovor nakon godišnjeg odmora

Hrvatski nogometaš ugovorno je za Wolfsburg vezan do kraja lipnja 2017. godine, a to će se i produžiti onog trenutka kada se vrati s godišnjeg odmora. Potvrdio je to njemačkim medijima sportski direktor kluba Klaus Allofs koji je naglasio da je iznimno zadovoljan sportskim razvojem tog igrača:

– Krećemo čim se vrati u Wolfsburg. Inicijalne razgovore obavili smo već tijekom sezone.

Perišić je ove sezone nastupio u 24 ligaške utakmice za klub. Postigao je pet pogodaka i šest puta asistirao suigračima za gol.