Jedan od najvažnijih igrača Atletica jasno je rekao da ne želi da Mandžukić napusti klub

Koke je rekao da je Mandžukić sjajan igrač

FOTO: AFP/AFP

Jedan od najvažnijih nogometaša Atletica Koke prokomentirao je situaciju oko rivalstva Real Madrida i Barcelone, a zatim i jasno poručio da ne želi da hrvatski napadač Mario Mandžukić napusti njegov klub.

“Nema trzavica između igrača Reala i Barcelone . Svi su dobri prijatelji, dogodilo se što se dogodilo, Pique je rekao ono o Kevinu Roldanu jer je slavio. Tome nitko nije pridao pažnju”, poručio je Koke u razgovoru za Goal.

Za Kokea je ranije bila zainteresirana Barcelona, no on ne razmišlja o odlasku u katalonski klub: “Znao sam prošlog ljeta da se interesiraju, ali glavom sam bio u Atleticu. Tu sam odrastao i nisam imao potrebu otići. Real me htio kad sam imao 16 godina, ali Atletico me nije pustio. Hvala Bogu na tome. Želim biti igrač jednog kluba kao što je s Xavijem i Gerrardom . Imali su spektakularne oproštaje”, rekao je.

Koke je zatim prokomentirao potencijalna pojačanja svojeg kluba za sljedeću sezonu: “Filipe Luis i Carlos Tevez bili bi sjajni za Atletico. Nadam se da će doći jer su svjetske klase”, rekao je.

Na kraju se osvrnuo na suigrača i hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića, oko čije budućnosti u Atleticu kruže brojne glasine. Koke ne želi da Hrvat otiđe iz njegovog kluba: “Sjajan je igrač. Zašto ne bi ostao i sljedeće sezone? Ima ugovor i savršeno se uklapa u momčad. Jako smo zadovoljni njime. Imao je loš niz bez golova, ali ni ostatak momčadi nije bio dobar prošlog mjeseca”, poručio je.